HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Metoder – Healing NLP Hypnose

I forskellige variationer behandler jeg med en kombination af følgende:

  • Samtale
  • Hypnose
  • Healing
  • Visualisering
  • NLP

Alle mine behandlinger indledes med en forudgående samtale ud fra, hvad du ønsker hjælp til.

Efterfølgende går samtaleterapien ud på, at du nu animeres til i specifikke positive formuleringer at beskrive, hvordan du i stedet ønsker at have det – hvad du forventer!

For jo mere fokus og opmærksomhed du giver de positivt formulerede ønsker, frem for de negative, jo mere tuner du også ind på de behagsfølelser, som dette adstedkommer – og begynder allerede her under samtalen at få det bedre.

Jeg giver dig vejledning i enkle og effektive tankemæssige “værktøjer” til positiv selvhjælp, både til fremskyndelse af behandlingsprocessen og til dine fremtidige involveringer og udfordringer, hvor du ved udøvelsen af disse selvhjælpsmidler stilles stærkt.

Se menupunkterne: Hypnose – Healing – NLP

Udtalelse

Overvægt/ sød tand/ overspisning

Jeg har været for stor i flere år og har i perioder kunne tabe mig noget ved hjælp af ren og sker viljestyrke. Problemet opstod når jeg psykisk ikke følte mig alt for stærk så røg viljestyrken også og vægten gik igen op.
Jeg havde dog et stærkt ønske om at ændre dette, da jeg ikke ønskede at forblive “Tykke Dorit”.

Jeg fandt så frem til Jonna på nettet og efter at have læste en lang række “anmeldelser” på hjemmesiden ringede jeg med bævende stemme og en hvis portion skepsis i sindet.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780