BEHANDLINGSFORMER JEG BRUGER

Alle mine behandlinger starter med en forudgående samtale, hvor du, efter behov, giver en kortere eller længere beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til.

Efterfølgende går samtaleterapien ud på, at du i positive formuleringer ledes til, hvordan og hvad du vil i stedet.

For jo mere fokus og opmærksomhed du giver de positivt formulerede ønsker, jo mere tuner du også ind på de positive følelser dette afstedkommer – og får det allerede her under samtalen bedre.

Jeg giver dig vejledning i enkle og effektive tankemæssige “værktøjer” til positiv selvhjælp, både til fremskyndelse af behandlingsprocessen og til dine fremtidige involveringer og udfordringer, hvor du ved udøvelsen af disse selvhjælpsmidler stilles stærkt.

Alt efter hvad du kommer for at få løst, afgør jeg i samråd med dig, hvilken behandlingstype, der matcher dig bedst her og nu.

Oftest benytter jeg hypnosebehandling, da det er min erfaring, at klienter liggende i en behagelig trancetilstand, nyder tilstanden meget… Her ligger man i denne afspændte, modtagende tilstand, passivt lyttende til mine suggestioner/visualiseringer.

Som et naturligt og oplagt supplement til hypnosebehandlingen tilfører jeg healingsenergier, der forstærker behagsoplevelsen yderligere – og fremmer behandlingsprocessen med energi og overskud.​

Jeg behandler ved hjælp af følgende:

  • Healing
  • Hypnose
  • NLP
Udtalelse

Overvægt/ sød tand/ overspisning

Jeg har været for stor i flere år og har i perioder kunne tabe mig noget ved hjælp af ren og sker viljestyrke. Problemet opstod når jeg psykisk ikke følte mig alt for stærk så røg viljestyrken også og vægten gik igen op.
Jeg havde dog et stærkt ønske om at ændre dette, da jeg ikke ønskede at forblive “Tykke Dorit”.

Jeg fandt så frem til Jonna på nettet og efter at have læste en lang række “anmeldelser” på hjemmesiden ringede jeg med bævende stemme og en hvis portion skepsis i sindet.

Læs mere

Kontakt

Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780