HYPNOSE I KLINIK LOTUS

Hypnoseterapi er en terapiform, hvor du efter en forudgående samtale bringes i hypnose. – En behagelig tilstand af mental og fysisk afslappelse – som du i forvejen kender, fra når du falder i staver, dagdrømmer eller lige før du falder i søvn og lige når du vågner.

Når du bringes i en lettere/dybere hypnotisk trance, åbnes der adgang til dit ubevidste sinds potentiale af ressourcer. Ressourcer, der tidligere mere eller mindre var lukket af for, afhængigt af, hvor meget du har været i dine tanker – har spekuleret.

Udover hypnosebehandlingens resultat, vil du efterfølgende blive bedre til at lytte indad – mærke efter – og ikke mindst, stole på dig selv – med vished om og oplevelse af, at du er meget mere end dine tænkte tanker.

Du har 3 bevidstheder: Dagsbevidsthed – underbevidsthed – overbevidsthed.

Dagsbevidstheden er din almindelige vågne tilstand – dine analyserende og rationelle tanker – med begrænsethed.

Underbevidstheden skaber dine drømme – lagrer information – rummer alle erindringer – beskytter ukritisk med frygt/angstsignaler – reagerer automatisk.

Overbevidstheden er din visdomskerne – intuitiv – rummer alt og dermed også alle dine ressourcer. Opleves som umiddelbare indskydelser, fornemmelser og indtryk, uden indblanding af rationelle tanker.

Din underbevidsthed og overbevidsthed sammenfattes under begrebet: dit ubevidste sind.​

Udtalelse

Svært ved at falde til

Inden jeg kom til dig havde jeg svært ved at se det positive i at bo i byen og især at bo i huset. Jeg “drømte” tænkte hele tiden på at jeg hellere ville bo et andet sted, huset var upraktisk osv.

Jeg sov næsten aldrig ordentlig fordi mine tanker omkring huset fyldte meget. Jeg følte mig usikker, stresset, utilpas og ensom. Min mand og jeg havde haft vores hverdag fælles, da vi havde en gård inden vi flyttede til byen.

Læs mere

Kontakt

Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780