HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Hypnoterapi – hypnose i klinik lotus

Hypnose

Hypnoterapi
er en behandlingsform, hvor terapi går forud for selve hypnosen. Efter en indledende  samtale ud fra, hvad du gerne vil give slip på, rettes opmærksomheden efterfølgende hen mod, hvad du positivt gerne vil sætte istedet.

Hypnose kan inddeles
i flere grader og benyttes forskelligt, men enslydende er hypnose i alle tilfælde det samme, nemlig suggestion/manipulation – påvirkning af underbevidstheden – her terapeutisk altid positivt!

Den meget lette tilstand
hvor du selvfølgelig husker alt bagefter, er den tilstand, der benyttes ved f.eks. NLP, da her er tale om teknikker, som du verbalt eller nonverbalt selv deltager i og bidrager til.

Den dybere tilstand
som du kender fra, hvor du lige er ved at falde i søvn, er en yderst behagelig trancetilstand, der ellers kun varer ganske få sekunder indtil du sover, men som du her kan forblive i under  hypnosebehandlingen – uden at sove.

I øvrigt vil du også derved have et bedre indtryk af, at du har været i hypnose.

Min foretrukne hypnosebehandling
er den dybere tilstand, hvor du her meget lettere kan stille skarpt, hvor du bare lytter af interesse, uden at du distraheres af spørgsmål og svar o.s.v., mens du glider i en tilstand, hvor du mere fornemmer og føler end tænker – og det er det vigtige, da din underbevidsthed især godtager følelserne bag tankerne. Når du oplever dig nærværende tilstede i en sådan tidløs tilstand, har du derved meget lettere ved intenst at befinde dig i din forestillingsverden, associerende til mine hypnotiske påvirkninger og visualiseringer. En flydende trancetilstand, som mange iøvrigt slet ikke har lyst til at komme ud af igen! Oplevelsen af lykke er ikke ualmindeligt her – ligesom smukke klare farver i en glidende bevægelse for dit indre syn kan overraske positivt. Her kan healingen, som jeg jo kombinerer hypnosen med selvfølgelig også spille ind. 

Denne hypnosemodel af dybere karakter
har jeg erfaringsmæssigt absolut de bedste og hurtigste resultater med! Du sover ikke (ellers vækker jeg dig). Du hører alt og har din fulde kontrol hele vejen! Behandlingen her er ideel, når du ved tilbagevenden fra trance ikke husker noget videre, som du kan sætte ord på, men hvad du følte og hvad du oplevede, kan du altid fortælle om.

Udover hypnosebehandlingens resultat
vil du efterfølgende blive bedre til at lytte indad – mærke efter – og ikke mindst, stole på dig selv – med vished om og oplevelse af, at du er meget mere end dine tænkte tanker.

Dine tre bevidstheder

Dagsbevidstheden
er din almindelige vågne tilstand – dine analyserende og rationelle tanker – med begrænsethed.

Underbevidstheden
skaber dine drømme – lagrer information – rummer alle erindringer – beskytter ukritisk med frygt/angstsignaler – reagerer automatisk.

Overbevidstheden
er din visdomskerne – intuitiv – rummer alt og dermed også alle dine ressourcer. Opleves som umiddelbare indskydelser, fornemmelser og indtryk, uden indblanding af rationelle tanker.

Din underbevidsthed og overbevidsthed sammenfattes under begrebet dit ubevidste sind.​

Udtalelse

Svært ved at falde til

Inden jeg kom til dig havde jeg svært ved at se det positive i at bo i byen og især at bo i huset. Jeg “drømte” tænkte hele tiden på at jeg hellere ville bo et andet sted, huset var upraktisk osv.

Jeg sov næsten aldrig ordentlig fordi mine tanker omkring huset fyldte meget. Jeg følte mig usikker, stresset, utilpas og ensom. Min mand og jeg havde haft vores hverdag fælles, da vi havde en gård inden vi flyttede til byen.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780