HYPNOSE I KLINIK LOTUS

Hypnoseterapi er en terapiform, hvor du efter en forudgående samtale bringes i hypnose. – En behagelig tilstand af mental og fysisk afslappelse – som du i forvejen kender, fra når du falder i staver, dagdrømmer og især lige før du falder i søvn og lige når du vågner.

Når du bringes i en lettere/dybere hypnotisk tilstand, åbnes der adgang til dit ubevidste sinds potentiale af ressourcer. Ressourcer, der tidligere mere eller mindre var lukket af for, afhængigt af, hvor meget du har været i dine tanker – har spekuleret.

Hypnose kan inddeles i forskellige grader, men enslydende er hypnose det samme, nemlig påvirkning af underbevidstheden, som vi også kan kalde manipulation – i positiv retning!

Den meget lette tilstand, hvor du selvfølgelig husker alt bagefter, er den tilstand, der benyttes ved NLP, da her er tale om teknikker, som du verbalt selv deltager i.

Min foretrukne hypnotiske tilstand er, at du er passivt lyttende, mens du glider i en dybere tilstand, da du  derved meget lettere kan befinde dig i din forestillingsverden i denne flydende trancetilstand – og som mange slet ikke har lyst til at komme ud af igen! Oplevelsen af lykke er ikke ualmindeligt her – ligesom smukke farver i bevægelse for dit indre syn kan overraske positivt.

Denne hypnose model af dybere karakter, har erfaringsmæssigt absolut givet de bedste og hurtigste resultater hos mig! Du sover ikke (ellers vækker jeg dig). Du hører alt og har din fulde kontrol hele vejen! Når du bagefter intet eller kun lidt husker, har hypnosebehandlingen været ideel.

Udover behandlingens resultat, vil du efterfølgende blive bedre til at lytte indad – mærke efter – og ikke mindst, stole på dig selv – med vished om og oplevelse af, at du er meget mere end dine tænkte tanker.

Du har 3 bevidstheder: Dagsbevidsthed – underbevidsthed – overbevidsthed.

Dagsbevidstheden er din almindelige vågne tilstand – dine analyserende og rationelle tanker – med begrænsethed.

Underbevidstheden skaber dine drømme – lagrer information – rummer alle erindringer – beskytter ukritisk med frygt/angstsignaler – reagerer automatisk.

Overbevidstheden er din visdomskerne – intuitiv – rummer alt og dermed også alle dine ressourcer. Opleves som umiddelbare indskydelser, fornemmelser og indtryk, uden indblanding af rationelle tanker.

Din underbevidsthed og overbevidsthed sammenfattes under begrebet: dit ubevidste sind.​

Udtalelse

Svært ved at falde til

Inden jeg kom til dig havde jeg svært ved at se det positive i at bo i byen og især at bo i huset. Jeg “drømte” tænkte hele tiden på at jeg hellere ville bo et andet sted, huset var upraktisk osv.

Jeg sov næsten aldrig ordentlig fordi mine tanker omkring huset fyldte meget. Jeg følte mig usikker, stresset, utilpas og ensom. Min mand og jeg havde haft vores hverdag fælles, da vi havde en gård inden vi flyttede til byen.

Læs mere

Kontakt

Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780