HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Jalousi – slip jalousi  med hypnose

Mindreværdsfølelse og manglende selvtillid – følelsen af egen utilstrækkelighed – frygten for at miste, er hovedsageligt det, der giver sig udslag i jalousiproblemet for de menneskers vedkommende, der henvender sig.

De fleste kender sikkert til en snert af jalousi – og det er for mange almindeligt at blive jaloux, hvis partneren ligefrem flirter meget med en anden – og især, hvis han/hun ligefrem foretrækker den anden.

I min klinik er det mest mennesker med et overdrev af jalousi, der henvender sig. Utroskab, som kun har fundet sted i fantasien, uden hold i virkeligheden.

Når den jalousiramte har erkendt, at jalousien er opspind, er han/hun parat til og åben over for at modtage hjælp.

I min behandling af jalousi, retter jeg især fokus på styrkelse af selvværd, selvtillid og livsglæde.

Har du været god til at manipulere dig selv, eller ladet dig manipulere i uheldig retning, er du et menneske, der er meget modtagelig for påvirkning, hvad enten det har været din egen eller andres indflydelse, der har gjort sig gældende.

Det har så den fordel, at du også er meget modtagelig over for hypnotisk påvirkning! Billedet skal bare vendes – i positiv retning!

Udtalelse

Sukkerafhængig (mave/fedmeopereret)

Jeg kontaktede dig pga. forgæves vægttab igennem flere år – trang til søde sager og sodavand. Jeg havde tabt mig meget efter operationen, men var begyndt at tage en del på igen, da jeg jo stadig havde sukkertrangen.

Efter 1. behandling havde jeg ikke samme trang til sødt, slik, kager og sodavand. Har nu fået 2 behandlinger og det er det. Har ikke siden spist slik/chokolade/sødt – samtidig har jeg “lagt” alle “mine” cola zero på hylden.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780