HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Eksamensangst – slip din præstationsangst med hypnose

Din underbevidsthed registrerer ukritisk dine følelser omkring det du tænker. Det er så at sige din opfattelse af situationen, der fortæller underbevidstheden om du skal beskyttes med angst eller ej.

Dit tankemønster bliver altså på sigt afgørende for, hvordan du får det. Din krop fungerer ud fra det du indtager, men din psyke reagerer overfor det du tænker!”

EKSAMENSANGST
Hvis du er nervøs for eksamen, kan du i dage og uger og måske måneder gå og påvirke dig selv uheldigt.

Du forbereder derved mere og mere underbevidstheden på at du er i fare, når du befinder dig i eksamenssituationen. Underbevidstheden skaber derfor spænding og hjertebanken for at ruste dig til hurtigst muligt at komme ud af situationen. Der sker så det, at du ikke kan tænke klart på grund af manglende ilttilførsel til hjernen, forårsaget af spændinger, der oftest er værst i hals- og skuldermuskulatur. Det går ud over hukommelse og koncentration.

IMPOTENS
Manglende selvtillid efter f.eks. skilsmisse er ofte årsagen til dette fænomen.

Han frygter, at han ikke slår til overfor den evt. nye kvinde og bilder gentagne gange sin underbevidsthed ind, at når han seksuelt er sammen med denne kvinde, er han i fare.

Underbevidstheden gør, som det er dens opgave at beskytte med spænding og uro, for at redde ham ud af situationen. Og derved opstår den manglende erektion.

Problemet forstærkes, hvis vedkommende har nogle “kiksede” samlejer bag sig, idet han så har endnu vanskeligere ved at være afslappet omkring sin “præstation”, og specielt hvis han er meget glad for den han gerne vil være sammen med seksuelt.

Ved behandling for præstationsangst i øvrigt, lægger jeg hypnotisk ind for større selvtillid og afslappelse, som kulminerer i den givne situation, hvor man har ønske om bedst mulig præstation.

UDEBLIVENDE ORGASME
Dette er et typisk kvindeproblem. Der kan være flere årsager, men oftest er grunden til den udeblivende orgasme dels en fremmedgørelse af egen krop og dels at selve orgasmen betragtes som det primære mål.

Betragtes derimod den seksuelle oplevelse mere som en nydelse i sig selv, med sanselighed og nærværelse, ønsker man også at forblive i denne tilstand af velvære.

Der fokuseres ikke på orgasme, med forsøg på at fremmane den, da den ikke er det altafgørende. Med ønske om at udskyde orgasme, kommer den ofte helt af sig selv.

Der er ret stor forskel på seksuelt behov. Er behovet stort, forårsager det rastløshed og uro, hvis det ikke bliver tilfredsstillet på anden måde end under søvnen.

Kvinder der henvender sig, enten på grund af manglende orgasme ved samleje eller ved onani, får lagt hypnotisk ind for afslappelse, nærværelse og modtagelighed, enten for evt. partners stimuli eller ved sin egen.​

Udtalelse

Eksamensskræk

Før jeg kom hos dig, fik jeg det meget dårligt ved at tænke på eksamen og jeg følte mig meget nervøs i forbindelse med eksamen. Nu kan jeg tænke på eksamen og have en god mavefornemmelse. Du fik mig til at fokusere på det positive, hvilket har hjulpet mig meget.

Jeg skriver til dig, når jeg har været til svendeprøve d. 16 og 17 april. Så kan du høre lidt om hvordan det er gået.

Læs hvordan svendeprøven gik her

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780