KLINIK LOTUS

Mit behandlingssted Klinik Lotus er ikke en aflukket enhed i mit hjem, men er snarere en åben helhed, da behandling er en stor del af min interessesfære og opfylder mine allerhøjeste livsværdier – at være til glæde, hjælp og inspiration  for de, der ønsker det.

Her kan du ikke “booke” en tid, uden først at have talt med mig, bl.a. fordi mine åbningstider spænder bredt, til tider forskelligt og inkluderer ofte også weekends, da jeg ikke skelner skarpt mellem arbejde og fritid. Generelt er jeg meget fleksibel mht. åbningstider.

En telefonisk kontakt inden bestilling af tid til hypnosebehandling er for mig vigtig, idet udover hvad en telefonsamtale kan give af indtryk for begge parter, kan jeg også her sikre mig, at en kommende hypnosebehandling er ud fra pågældendes eget positive ønske, og det især, når der ringes på en andens vegne, hvilket også er årsag til , at jeg ikke udsteder gavekort.

Under telefonsamtalen kan jeg her tilligemed vurdere, om den enkelte overhovedet behøver en konsultation til hypnosebehandling!?

Ofte er det i det hele taget ganske lidt, der skal til, for at komme positivt videre.

IMG_2610
Udtalelse

Blokering

Hej Jonna det var en super fed oplevelse.

Før jeg kom havde jeg det problem med at jeg var fodbold målmand og at jeg ikke kunne kaste mig til venstre. Så efter behandlingen var det ligeså let som en leg.​

TUSIND TAK
Poul (Struer​)

Læs flere udtalelser

Kontakt

Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780