HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Klinik lotus – healing hypnosebehandling

Mit behandlingssted Klinik Lotus er ikke en aflukket enhed i mit hjem, men  snarere en åben helhed, da behandling indbefatter en stor del af min interessesfære og opfylder mine allerhøjeste livsværdier!

Når man som behandler, af hjertet, ønsker at hjælpe, kan det aldrig blive en mekanisk handling, men hvor den afsatte tid er rigelig og med plads til også at imødekomme lidt input og emner, der kan stikke lidt ud over behandlingen og som alligevel har relevans. For med denne menneskelige tilgang åbnes en fortrolig lethed, der baner vejen for den egentlige behandling. Dette er ikke en bevidst taktik fra min side, men som oftest et naturligt flow os imellem, når vi mødes.

Her kan du ikke “booke” en tid, uden først at have talt med mig, bl.a. fordi mine åbningstider spænder bredt, til tider forskelligt og inkluderer ofte også weekends, da jeg ikke skelner skarpt mellem arbejde og fritid. Generelt er jeg meget fleksibel mht. åbningstider.

En telefonisk kontakt inden bestilling af tid til hypnosebehandling er for mig vigtigt, idet udover hvad en telefonsamtale kan give af indtryk for begge parter, kan jeg også her sikre mig, at en kommende hypnosebehandling er ud fra pågældende eget positive ønske, og det især, når der ringes på en andens vegne, hvilket også er årsag til , at jeg ikke udsteder gavekort.

Under telefonsamtalen kan jeg her tilligemed vurdere, om den enkelte overhovedet behøver en konsultation til hypnosebehandling!?

Ofte er det i det hele taget ganske lidt, der skal til, for at komme positivt videre.

Udtalelse

Blokering

Hej Jonna det var en super fed oplevelse.

Før jeg kom havde jeg det problem med at jeg var fodbold målmand og at jeg ikke kunne kaste mig til venstre. Så efter behandlingen var det ligeså let som en leg.​

TUSIND TAK
Poul (Struer​)

Læs flere udtalelser

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780