HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

NLP-Hypnoseterapeut og healer

​Mit navn er Jonna Irene Erlandsen og Klinik Lotus indbefatter min bopæl i Holstebro.
Jeg er uddannet og NGH certificeret hypnotisør, NLP- og hypnoseterapeut.

Jeg har altid kunnet mærke stemninger og energier og derved også “læse” folk jeg var i berøring med. Denne sanselighed kunne som barn og ung være forvirrende, når der jo ikke altid var overensstemmelse med de udtalte ord og hvad folk egentlig mente – men i mit arbejde med mennesker meget givtigt, idet jeg oplever at “kende” mine klienters bagvedliggende personlighed og derved yde optimal hjælp i den aktuelle situation.

I hele min opvækst har jeg søgt naturen meget, idet jeg der fandt – og stadig finder – en særlig berigende energi, der virkede som nektar på min udprægede sanselighed.

Når jeg befandt mig alene i naturen, kunne jeg i øjeblikke, hvor jeg spontant nærede ekstra nænsom kærlighed til de små detaljer der, enkelte gange opleve en fortættet kærlighedsenergi, der skærpede min nærværelse og sanselighed yderligere i en sådan grad, at jeg pludselig følte mig et med alt.

Efterfølgende har jeg videreført en grad af denne spontane værentilstand til en mere bevidst tilstand ved trance og meditation.

Mit ønske som ung var først og fremmest at arbejde med mennesker og eftersom jeg var betaget af børns ægthed, spontanitet og impulsivitet, blev jeg pædagog. Jeg erkendte dog hurtigt, at jeg ikke trivedes i uro og støj i mange timer ad gangen…

I dette tidsrum mødte jeg spontant hypnotisør Poul G. Andersson og vi var på fin bølgelængde med det samme.

Kort efter mødet startede jeg som elev hos Poul, hvor jeg dagligt fulgte ham i sit arbejde som hypnotisør, hvilket var særdeles berigende og lærerigt, idet han ud over at være en dygtig hypnoseterapeut også var scenehypnotisør og et af landets bedste trancemedier.

Efter elevperioden blev jeg i 1989 selvstændig healer og hypnotisør og vi indledte som noget naturligt et samarbejde, der varede i henved 4 år. Det var også gennem Poul, at jeg stiftede kendskab til den danske filosof og intuitionsbegavelse Martinus Thomsen (1890-1981).

I samme tidsrum udviklede jeg evnen til automatskrift, som du kan læse under ‘kanaliseringer’

Efterfølgende har jeg deltaget i undervisning, bl.a. på healerskolen i Sønderjylland ved Gunhild og Peter Simonsen. Selvudviklings-, clairvoyance- og healingskursus ved medie og clairvoyant Helle Nemborg. Som et supplement til hypnosebehandlingen, har jeg uddannet mig som NLP terapeut og med henblik på fornyende inspiration, har jeg også uddannet mig inden for den Ericksonianske hypnose.

Udtalelse

Hej Jonna

Du syntes jo, det er så hyggeligt at åbne breve, så nu får du en fra mig.
Jeg har i længe gerne ville stoppe med at ryge men har ikke haft det der ligner viljestyrke hvad angår det.

Jeg tog derfor kontakt til dig, for at håbe på du kunne hjælpe mig med mit problemn. Det var igennem en arbejds kollega jeg fandt frem til dig. Hun fortalte mig, at hun var stoppet med at ryge, efter hun havde besøgt dig.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780