HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Fobier – klaustrofobi højdeskræk nåleskræk…

Socialfobi – klaustrofobi – nåleskræk – tandlægeskræk – flyskræk – højdeskræk – vandskræk – frygt for at sejle – frygt for at køre over/under broer – frygt for læger/hospitaler – frygt for blod – frygt for tordenvejr – frygt for opkast/sygdom – hypokondri – araknofobi (edderkopper) og andre dyr.

Ovenstående er fobi-kategorier, som jeg ofte har behandlet i min mangeårige praksis.

Ved regression (tilbageføring), har det vist sig, at mennesker der uforstående har ekstrem frygt overfor nævnte fobier, tidligere er kommet i chok i en situation svarende til, hvad pågældende er bange for i sin nuværende tilværelse.

Ikke alt, hvad vi har oplevet tidligere, husker vi – og da slet ikke fra tidligere inkarnationer, men underbevidstheden husker!

For alt, hvad vi har oplevet tidligere, er nemlig oplagret i underbevidstheden, som en uendelig filmstrimmel.

Derfor denne unødige frygt (fobi), som et “fejlsignal” fra underbevidstheden på beskyttelse og hindring af gentagne lignende faresituationer.

Ved behandling af nævnte fobier kræves ikke tilbageføring, som kan være en konstatering af fænomenet.
Med udgangspunkt i klientens aktuelle situation – hvad klienten vil være foruden – går behandlingen på, hvordan og hvad klienten vil i stedet for.

Med hypnose påvirker jeg underbevidstheden til, at lade aktuelle fobier blive der hvor de hører hjemme – nemlig i fortiden.

Udtalelse

Frøfobi

​I rigtig mange år har jeg haft en kraftig frøfobi. Det fyldte rigtig meget i mit hoved. Fik simpelthen hjertebanken og hvad ved jeg.

Jeg er meget glad for, at jeg fik taget mig sammen til at besøge dig.
Jeg må sige, det er lige før man kan blive helt afhængig af at ligge der og lytte/ slappe af. Det er en skøn oplevelse. Nu har jeg fået et mere afslappet forhold til de små kræ. Kan gå udenfor uden frygt.
Det er virkelig skønt. Tak for det Jonna
Lotte (Spøttrup)

Læs flere udtalelser

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780