HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Rygestop – røgfri ved 1 rygeafvænning

Når folk henvender sig for at blive rygeafvænnet, spørger jeg altid: “Er du selv indstillet på rygestop?” Det skal nemlig være ens egen beslutning og ikke noget man lader sig pådutte af andre. Man kan til gengæld ikke være fuldt motiveret, for så holdt man jo selv, men bare man tager beslutningen, så kan jeg hjælpe via hypnotisk påvirkning.

Underbevidstheden, som jeg går ind og påvirker positivt, lytter nemlig først og fremmest til èn selv, og når der er en overensstemmelse mellem mine hypnotiske påvirkninger og det klienten kommer for, godtager underbevidstheden det.

Disse trangsignaler der oftest melder sig et par dage efter, at man selv er holdt med at ryge, fjerner jeg via hypnosebehandling.

Tobak er, ligesom fedende mad, ikke et stimulansmiddel, men man kan blive afhængig af det, efterhånden som der er tale om et kontinuerligt overforbrug. Dog er der visse gifte i tobakken, som bevirker en svimmelhed ved de første gange man ryger og efter en pause.

Underbevidstheden har bl.a. til opgave, at vedligeholde hele ens fysiske standard som den netop er i øjeblikket. Disse mikroorganismer, som man overdrevet igennem længere tid har tilført hvad tobakken indeholder, er jo en del af ens fysiske organisme.

Derfor tillader underbevidstheden ikke at de skal dø af sult og forlade kroppen, svarende til overskydende fedt, som jo også er levende fedtmolekyler, som underbevidstheden heller ikke tillader, forlader kroppen, som når man taber sig.

Overvægtige er afhængige af fedende mad, som rygere er det af tobak!

Så hvad enten det er overdrev af det ene eller det andet, registrerer underbevidstheden at visse mikroorganismer mangler forsyning. Derfor sender underbevidstheden et signal til dagsbevidstheden i form af trang. Ignorerer man dette signal, sender underbevidstheden et endnu kraftigere signal, der bevirker, at man bliver rastløs, irritabel og måske deprimeret.

Det er her, at jeg via hypnotisk påvirkning går ind på underbevidstheden og lukker af, så trangsignalerne ikke melder sig. Hvad du selv kan gøre i forbindelse med en tobaksafvænning, er som beskrevet, at tage beslutningen!
Undgå større mængder alkohol i den første tid efter afvænningen!

Ryg i dagene op til selve afvænningen, for så risikerer du ikke, tankemæssigt, at give tobakken for megen opmærksomhed. Så frem for at fokusere ind på tobakken som noget uundværligt, så se frem til at du bliver røgfri!

Udtalelse

Rygestop

Det er nu en måned siden jeg var til rygestop-terapi hos dig.

Jeg har ikke røget siden, og mangler det ikke.
Jeg er ikke blevet hysterisk, som min mand frygtede, men jeg er blevet lidt for glad for chokolade.

Nå, pyt. Jeg kommer bare ned til dig igen, når jeg er blevet for tyk. Du arbejdede også med min selvtillid, hvilket også er faldet positivt ud.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780