HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Stress – uro og koncentrationsbesvær

Dårlig tilrettelæggelse af gøremål – frygt for ikke at nå tingene – frygt for ikke at slå til, uro, kan på længere sigt give stress.

Er du først blevet godt og grundigt stresset, kan det være svært at falde til ro, også selv om lejligheden er til det.

Når du tankemæssigt kører for fuld fart over længere tid ad gangen, bliver du udbrændt, ligesom et batteri, der mangler opladning. Ydermere går ræset ud over din fysiske tilstand, da musklerne ved spænding underforsynes med ilt og dermed næringsstoffer.

Når du er anspændt, svækkes hukommelse og koncentration, så du mister overblikket, hvilket så igen forstærker stressproblemet.

Er du derimod afslappet, kan du faktisk overkomme temmelig meget, netop når koncentration og overblik er til stede. Man er selvfølgelig ingen blæksprutte med otte arme, så der er helt klart begrænsning for hvor meget man formår, så der må man være sin egen rationaliseringsekspert.

Nogle mennesker behøver derimod ikke at have travlt, for at lade sig stresse.

Går den ene dag med den anden, hvor tingene bliver udskudt, kan man stresses over det, idet tilliden til ens handleevne er lav.

En god kur mod stress er daglige gåture i naturen, – og gerne alene.

Læg mærke til naturens små detaljer, og giv dig tid til at se det forunderlige i hele herligheden. Dette giver ro i sindet, tilligemed at du får ilt til hjernen, så du tænker mere klart.

Har du svært ved selv at få bugt med dit stressproblem og derfor søger min behandling, vil du højst sandsynligt opdage en betydelig bedring allerede efter første gang til trods for, at du er meget stresset.

Typisk virker behandlingen kraftigere og kraftigere fra gang til gang i og med, at der er mindre og mindre at behandle for.

Udtalelse

Stress og overforbrug af alkohol

Det var en meget positiv oplevelse at møde Jonna.
Jeg kom hos Jonna fordi jeg i perioder har haft svært ved at styre mit alkoholforbrug, efter en traumatisk sygdomsforløb hos min nærmeste og min søsters pludselige dødsfald. Oven i det fik jeg en depression.

Så mit liv var lidt kaotisk sammen med en stresset hverdag på jobbet, da jeg mødte Jonna første gang, men med Jonnas smilende positive og dejlige væsen kom der helt ro på mig,

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780