HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Healing i klinik lotus

Healing handler om uselvisk at være kanal for en kærlighedsenergi, der matcher healeren – og derfra igen matcher modtageren af healingen. En såkaldt symbiose mellem afsender og modtager…

Healing finder skam ikke kun sted i behandlingsøjemed, men også mere eller mindre i det daglige, bevidst eller ubevidst, hvor man helhjertet ønsker det bedste for andre, måske beder til deres velbefindende. Det kan også være et kærligt blik – et flygtigt smil. Alt i alt er healing uselvisk kærlighedsenergi.

Som behandler er det afgørende for healingen, at man kan være på nivau med en vibration/frekvens af rimelig finstofligt karakter, som man kan klinge med. At man reelt holder af den man står for at heale, uanset hvem – og ikke kun ellers  undtagelsesvis giver af sig selv til “særlige” personer som venner, familie osv..

Har man talent for healing, giver man det ligeligt til alle – dyr som mennesker.

I behandlingen opleves healingen ikke kun af mig som healer, men oftest også af den der bliver healet. Healingen opleves forskelligt, men altid behageligt.

Størsteparten synker ned i en endnu dybere afslappet tilstand, uden at opleve andet end en form for tung eller vægtløs tilstand og en prikkende fornemmelse i hænder og fødder. Nogle mærker strømninger af varme og velvære op gennem kroppen, eller en bølge af fin elektricitet uden på huden, der føles som en svag sitren.

Andre får, for deres indre syn, lys og farveoplevelser. Grundlæggende oplever klienterne en udefinerlig behagsfølelse.​

Udtalelse

Præstationsangst

Jeg søgte Jonnas hjælp den dag jeg bestemte mig for at min præstationsangst ikke skulle styre mit liv længere.

Symptomer som ekstrem hjertebanken, svedige håndflader og følelsen af at glemme alt hvad jeg skulle sige, hvis der skulle fremlægges noget for andre, var blevet normalt. Til sidst styrede angsten min livsglæde og selvtillid.

Det er så dejligt at komme hos Jonna. Der er en dejlig ro, med noget afslappende musik, som man kan nyde og slappe af til.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780