HEALING I KLINIK LOTUS

Hvor hypnose er en teknik, der kan læres, er healing en evne vi i øvrigt alle har, dog hos nogle stadig liggende latent, men som ved tolerance og medfølelse kan udvikles.

Der er forskellige healingsmetoder, som f.eks. fjernhealing, healing ved berøring og ved strygning. Fjernhealing er udsendte healingsenergier via tankekraft, hvor healing ved berøring eller strygning er overførsel af healingsenergier via healeren som “kanal” eller “redskab”.

Healing udøves ikke kun i behandlingsøjemed, men også i større eller mindre grad i det daglige, bevidst eller ubevidst.

Det kan være ved forbøn, hvor der sendes en uselvisk tankekoncentration til forsynet om et andet menneskes velbefindende. Dette er, når bønnen er oprigtigt ment, en form for fjernhealing. – Eller, når der spontant rettes velmenende, kærlige tanker mod andre.

I behandlingen opleves healingen ikke kun af mig som healer, men oftest også af den der bliver healet. Healingen opleves forskelligt, men altid behageligt.

Størsteparten synker ned i en endnu dybere afslappet tilstand, uden at opleve andet end en form for tung eller vægtløs tilstand og en prikkende fornemmelse i hænder og fødder. Nogle mærker strømninger af varme og velvære op gennem kroppen, eller en bølge af fin elektricitet uden på huden, der føles som en svag sitren.

Enkelte får, for deres indre syn, lys og farveoplevelser. Grundlæggende oplever klienterne en udefinerlig behagsfølelse.​

Udtalelse

Præstationsangst

Jeg søgte Jonnas hjælp den dag jeg bestemte mig for at min præstationsangst ikke skulle styre mit liv længere.

Symptomer som ekstrem hjertebanken, svedige håndflader og følelsen af at glemme alt hvad jeg skulle sige, hvis der skulle fremlægges noget for andre, var blevet normalt. Til sidst styrede angsten min livsglæde og selvtillid.

Det er så dejligt at komme hos Jonna. Der er en dejlig ro, med noget afslappende musik, som man kan nyde og slappe af til.

Læs mere

Kontakt

Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780