HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Tankens kraft

Hvor ofte hører vi ikke udtryk som: “Jeg bliver træt bare ved tanken…” eller “Bare tanken om, at jeg skal…” eller “Mine tænder løber i vand, bare ved tanken om mad!”

Tænker vi dybere over, hvordan vi egentlig påvirker os selv tankemæssigt i det daglige?

“Tanker er ikke toldfrie!” Tanker er elektriske impulser, der forplanter sig fysisk, følelses- og humørmæssigt!

Positiv tænkning skaber lethed, glæde og giver energi! Negativ tænkning derimod, skaber det modsatte!

Jo mere fokus og opmærksomhed vi giver vores tanker og følelser, jo mere vokser og fylder hvad vi enten bryder os om – eller ikke.

Derfor, søg at være overbærende og tolerant overfor evt. nuværende negative tanker, følelser og sindsstemninger, og hav så ellers en positiv forventning til, at det bliver lette og lyse tanker, du huser!

Hvis du tænker ud fra, at det er ok. med lige nu, at det kun er midlertidigt, som jeg har det – og ser frem til og glæder mig til, som jeg får det!

Livet opleves via kontraster: Mørke – lys, kulde – varme, nat – dag, vinter – sommer osv.. Var der ingen kontraster – ingen oplevelse!

Jeg baserer min behandling på, at klienter fremover kan være selvhjulpne. Ved at benytte nogle enkle tankemæssige “redskaber”, kan det være meget lettere at tackle, hvad der evt. måtte komme af udfordringer hen ad vejen.

Hvis man opfatter livets udfordringer som læreprocesser, vil man se hvordan man beriges med livserfaring både følelses- og intelligensmæssigt til gavn og glæde for helheden og for ens egen videre udvikling.

Udtalelse

Vægtbehandling

Jeg har altid været en overvægtig pige, som har prøvet næsten alt for at komme ned i vægt, dog uden den store succes da alt + mere altid kom på igen.

Da jeg efterhånden var kommet op i en størrelse, hvor der næsten kun er en vej tilbage: operation. Dette er ikke lige mig, da jeg altid har hældt mest til det naturlige. Prøvede på et tidspunkt regression hos en anden behandler, men det hjalp ikke, desværre. Undersøgte derfor flere behandlere på nettet under emnet hypnose, og fandt ad den vej frem til Jonna.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780