HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Søvnløshed – hypnose mod søvnbesvær

I min konsultation møder jeg især 2 kategorier af søvnbesvær:

Indsovningsbesvær, oftest på grund af spekulationer.
Sover omsider efter lang tids venden og drejen – og ikke mindst irritation over ikke at falde i søvn.

Gennemsovningsbesvær, falder hurtigt i søvn, men vågner mange gange i løbet af natten – sover en let søvn.

Fælles for begge kategorier er, efter længerevarende søvnbesvær, uoplagthed, træthed, koncentrationsbesvær og irritabilitet, især for menneskers vedkommende, der skal yde en præstation i dagtimerne.

Søvnbesvær kan relatere til en eller anden form for psykisk ubalance, der bunder i manglende evne til at give slip.
Når man således har vanskeligt ved at slippe, hvad der evt. er af spekulationer, bekymringer og kontrol i det hele taget, vanskeliggøres indsovningsfasen, og når søvnen så endelig indfinder sig, udebliver ofte den dybe søvn, som jo er en væsentlig del af de forskellige søvnfaser man ellers naturligt veksler i, med det resultat, at man vågner med korte intervaller og ikke er udhvilet om morgenen.

For menneskers vedkommende der mangler at indfri vigtige opgaver og gøremål, aktiverer underbevidstheden en metode til at fortælle det dagsbevidste sind, at der skal skabes orden.

Udskudte opgaver og gøremål, der tilsyneladende ellers ikke fylder væsentligt i det vågne dagsbevidste sind, som noget der mangler her og nu, er hvad vi i almindelig tale kalder “hængepatier”. Derved den lette søvn.

En mor til en nyfødt vil underbevidstheden heller ikke lade sove den helt dybe søvn, på samme måde som en cowboy, der på prærien ligger i en meget let søvn, idet der jo kunne dukke noget uventet op, der ville være skæbnesvangert, uden denne vagtsomhed – også under søvnen.

Min behandling går ikke kun på en god og naturlig søvn vekslende i alle 5 søvnfaser, men i særdeleshed på overskud og energi med selvtillid, livsmod og lyst til at skabe det rum, der hedder afslappelse. Jeg vejleder dig i hvordan du tager fat på evt. oprydning af, hvad du har indflydelse på – og accept af, hvad du må affinde dig med. Jeg giver dig enkle og effektive redskaber til selvhjælp. For jo mere du selv positivt bidrager med, des hurtigere løses dit søvnproblem

Udtalelse

Sorg/traume bearbejdelse

Super behandling.

Er sikker på det kommer mig til gode.
Jeanett (Skjern)

Læs flere udtalelser

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780