HYPNOTERAPI V/ JONNA ERLANDSEN KLINIK LOTUS

Vægttab – hypnoterapi mod overvægt

Du har måske som mange andre, der har henvendt sig til mig på grund af overvægt, prøvet adskillige slankemidler i forsøget på at tabe dig. Der findes utallige slankekure, men de hjælper desværre kun i den periode, hvor kuren står på.

Efter udstået slankekur vil du derfor hurtigt tage de tabte kilo på igen, når du atter spiser som før.
Har du tendens til at blive overvægtig, vil du sikkert fortsat være det, med mindre der sker en vedvarende kostændring.

Ligesom tobak ikke er et stimulansmiddel, er søde sager det heller ikke. Det skal dog tilføjes, at lider man af lavt blodsukker (hypoglykæmi), kan sukkeret føles stimulerende, uden at det derfor er det.
Hvad enten der er tale om et kontinuerligt overforbrug af tobak eller et overdrevet indtag af fedende fødevarer, kræver kroppen fortsat at få det, og det sørger underbevidstheden for.

For at beskytte de levende mikroorganismer (overflødige fedtceller i kroppen) mod at dø af sult, som når du taber dig, sender din underbevidsthed trangsignaler til dagsbevidstheden i form af lyst til og sult efter produkter, der vedligeholder de kilo, som du vejer for meget.

Ved behandlingen stopper jeg trangsignalerne og påvirker underbevidstheden til naturligt at tage afstand fra de søde og fede sager, medens til gengæld de sunde og lette fødevarer foretrækkes.

Efter udstået behandling er du, efter et par uger, sikkert endnu ikke nede på din idealvægt, men du higer ikke længere efter sødt og fedt, spiser tilstrækkeligt, men i moderate mængder og foretrækker en sund og let kost.
Du vil ikke nødvendigvis blive fanatisk sundhedsspiser fremover, hvilket hører til sjældenheder, – der er bare ikke længere tale om usundt overdrev.

Ved hypnosebehandling mod overvægt, ligesom ved de øvrige behandlingsområder, får du også her lagt hypnotisk ind for større selvtillid, selvværd og livsglæde, tillige med at du ikke alene får en slank, men også en sund krop ved netop at vælge en, for mennesket, naturlig føde.

Udtalelse

Trang til søde/fede/usunde sager + overspisning + trøstespisning.

Jeg følte mig tryg og afslappet under hele forløbet.
Det var rigtig godt med samtalen før første behandling. Jeg fik mange gode råd og blev gjort opmærksom på ting jeg ikke havde overvejet var med til at vende det negative til positivt.

Læs mere

Kontakt


Info

NLP-HYPNOSETERAPEUT OG HEALER
Jonna Irene Erlandsen​

Hartmannsvej 7
7500 Holstebro

Mobil: 40 20 41 49
Mail: hypnoseterapi@paradis.dk​
CVR: 13951780